Der vil både være børn, unge og voksne på gulvet til forårsopvisningen. Foto: Michelle Iversen

Der vil både være børn, unge og voksne på gulvet til forårsopvisningen. Foto: Michelle Iversen

Farum Gymnastikforening inviterer til kæmpe forårsopvisning i arenaen

Du kan opleve gymnaster og parkour-udøvere, når gymnastikforeningen holder opvisning

Farum Arena kommer til at emme af forventningens glæde, nervøsitet og stolthed, når Farum Gymnastikforening inviterer til den årlige forårsopvisning. Showet er lørdag 17. marts, og her vil alle interesserede kunne opleve et spektakulært show, når foreningens gymnaster og parkour-udøvere viser, hvad de har lært i løbet af året.

Fik du læst: Unge kandidater søges til talentpris

“Vi har både hold for børn, unge, voksne, bredde, opvisning og konkurrence på gulvet. Vi glæder os derudover til at byde velkommen til DGI og Farum Gymnastikforenings nyoprettede aspiranthold med unge i alderen 17-30 år. Holdets instruktør, Emilie Frost Ebstrup, er som én af 14 piger netop udtaget til Verdensholdet. Kom og se hende og hendes hold,” skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Farum Gymnastikforening har oplevet en stor medlemsfremgang gennem de sidste par år. I 2014 havde foreningen 753 medlemmer, mens 1461 personer i 2017 kunne kalde sig medlem. I en pressemeddelelse skriver Farum Gymnastikforening, at deres mål er at motivere medlemmerne til at dyrke gymnastik, og så vil de udbyde muligheden for leg, gymnastik, motion og bevægelse i samvær med andre. Foreningen håber også, at deres forårsopvisning kan inspirere.

Fik du læst: Nu sker det: Hangar 3 bliver til fælleshus

“Vi ønsker at inspirere unge mennesker til at prøve et år på efterskole. Vi er derfor utrolig glade for at kunne have hele Vejstrup Gymnastikefterskoles Elevhold på gulvet med omkring 200 gymnaster, heraf to gymnaster fra Farum Gymnastikforening". 

Opvisningen start kl 12 og det koster 40 kr, hvis man er fyldt 13 år. Der kan købes billetter ved indgangen eller på gymnastikforeningens hjemmeside. 

null

Publiceret 13 March 2018 05:00

SENESTE TV