Der er masser af dans i Farum Arena hele dagen 7. april. Pressefoto

Der er masser af dans i Farum Arena hele dagen 7. april. Pressefoto

Friske børn og unge byder op til dans

Så er der stor danseforestilling i Farum Arena. Over 1.000 dansere er med

For 16. år i træk åbner Farum Arena dørene til to gigantiske danseforestillinger for hele familien, når over 1.000 dansebørn fra danseskolen Al Dans inviterer indenfor til et show med titlen Movie House lørdag 7. april klokken 10.

Fik du læst: Nu åbner Folkekirkens Nødhjælp på Akacietorvet

“Der er garanteret underholdning for alle aldre, når figurer fra Minions, Cars, Trolls og vennerne fra Den Kæmpestore Pære fremfører et line up af hiphop, disco, akrobatik og showdance,” skriver Al Dans i en pressemeddelelse.

Ejerne af Al Dans Charlotte Søborg Mogensen og Jette Buus Lassen håber på, at mange lokale familier har lyst til at snuse til sportsgrenen ved at deltage i eventen.

”Glæden ved at danse bør alle opleve. Man kan simpelthen ikke have en dårlig dag, når musikken spiller, og man bevæger sig på gulvet sammen med sine venner,” udtaler de.

Læs også: DM-guld til Isabella fra Værløse

Om aftenen 7. april kan man opleve nogle af Danmarks og verdens aller dygtigste ungdomsdansere indenfor hiphop, disco og showdance, når der er ”Grand Speciale” i Farum Arena klokken 18.30. Billetsalg er i gang og kan også købes på selve dagen.

Publiceret 04 April 2018 07:48