DM-guld til Team Enya fra Farum

I weekenden dannede Randers Arena rammen om de danske mesterskaber i Grand Prix Gymnastik 2018. Fra Farum Gymnastik Forening deltog tre hold i kampen om guldet, og hvad der med rette kan kaldes for årets absolutte højdepunkt inden for denne gymnastikdisciplin.

Fik du læst: Lokale springere topper stævne

Bedst gik det for holdet Team Enya, der gik hele vejen og vandt guldet i overbevisende stil i rækken Mini 10-12 år. Pigerne konkurrerede både i en fri serie og en redskabsserie med bold. Begge serier blev udført stort set fejlfrit med en samlet score på 30,05 – hvilket var dagens højeste og med 2,45 ned til nærmeste konkurrent.

Team Enya har igennem de seneste år vist, at de hører til blandt de bedste hold i Danmark. I denne sæson har holdet præsteret stabilt og vundet al, hvad der kan vindes i Grand Prix-disciplinen – herunder også Sjællandsmesterskaberne.

Der var da også vild jubel, da sejren ved DM var sikker - det var en kæmpe forløsning oven på den målrettede træning.

Fik du læst: Fornyelse hos Værløse Gymnastik: Naturtræning og powerwalking

”Det er den bedste medalje, vi har vundet ind til nu”, siger de otte piger, der er på holdet.

Nu fortsætter den hårde træning på op mod 12 timer om ugen frem mod en stor international konkurrence i Estland midt i maj, inden sæsonen rundes af med de danske mesterskaber i æstetisk gymnastik, hvor holdet stiller op med en fri serie og håber på flere medaljer.

De øvrige hold fra Farum var Team Ovia, der i mikro-rækken fik en 10. plads og Team Maliva, der fik en 4. plads i rækken mini-mono.

hhs

Publiceret 30 April 2018 00:00