Oak City Rally 2018 bliver afviklet 27. maj. Pressefoto

Oak City Rally 2018 bliver afviklet 27. maj. Pressefoto

Oak City Rally:

Klar, parat start - så skal der køres

Så er Det Danske Spejderkorps er klar med Oak City Rally 2018

Rally er det næststørste arrangement i Det Danske Spejderkorps med over 1.300 deltagere og 2.000 entusiastiske tilskuere.

I år er det 44. gang, der afholdes Oak City Rally for sæbekassevogne. Det sker søndag 27. maj klokken 8.45, hvor løbskontorets bord åbner. Den første start går klokken 10.00 fra Farum St.

Fik du læst: Højt humør og glade børn: Første spadestik er taget til Hareskov Børnehus 

“Sæbekasseløbet har siden starten i 1975 udviklet sig til en sand folkefest med knap 300 deltagende vogne og et stort opbud af forældre. Det imponerende syn af de mange fantasifulde vogne, der starter fra Farum Station og slider sig frem til Egemose Centret ad en 10 kilometer lang rute, burde være et must for alle friske spejdere og forældre,” skriver Det Danske Spejderkorps i en pressemeddelelse og fortsætter:

Fik du læst: Nu er kommunen klar til at fortælle om byggeplanerne for Farum Hovedgade

“Det er en utrolig energi og livsglæde, de 1.250 spejder i alderen fra 7 til 23 år udstråler, når de kaster sig ud på turen. Nogle vælger at satse på fantasien og har før løbet brugt mange timer på design og udsmykning af vognen. Andre har forberedt sig med flere måneders løbetræning og håber blot, at de gamle barnevognshjul holder til de høje hastigheder.”

Hvis man vil vide mere om løbet kan man besøge www.oakcityrally.dk.

Publiceret 21 May 2018 05:15