Med flere tidligere topspillere er der lagt op til mange gode kampe i Værløse under DM i veterantennis. Arkivfoto

Med flere tidligere topspillere er der lagt op til mange gode kampe i Værløse under DM i veterantennis. Arkivfoto

Danmarksmesterskaber i veterantennis

Tennis Danmarksmesterskaberne for veteraner over 35 år afvikles 29. juli - 4. august i Hareskov-Værløse Tennisklub, Ll. Værløsevej 77 i Værløse.

Efter at have afholdt senior DM de seneste tre år har Hareskov-Værløse Tennisklub (HVT) fået æren af at afholde veteranmesterskaberne i 2018. Danmark har nogle af verdens bedste veterantennisspillere og på grund af opdeling i aldersgruppe er denne turnering en større event end seniormesterskaberne, som HVT har forestået med stor succes i 2015-2017.

Der er tilmeldt 300 deltagere, heriblandt mere end 20 lokale, som har gode medaljemuligheder. Der spilles i aldersintervaller på 5 år i både single- og doubler for kvinder og mænd.

Med flere tidligere topspillere er der lagt op til mange gode og spændende kampe på det tennisanlæg, som i tenniskredse betragtes som landets flottest anlæg. Der er gratis adgang for publikum.

Klubbens café serverer mad til meget rimelige priser under hele turneringen, som også kan følges på klubbens hjemmeside hvt.dk og Facebook.

logy

Publiceret 08 July 2018 07:11