Farum Badminton har 10 ungdomsspillere mellem 15 og 21 år, som spiller i Elite- eller Mesterrækken. De skal nu på træningslejer i Kina. Pressefoto

Farum Badminton har 10 ungdomsspillere mellem 15 og 21 år, som spiller i Elite- eller Mesterrækken. De skal nu på træningslejer i Kina. Pressefoto

Unge spillere på træningslejr i Kina

10 unge badmintonspillere fra Farum tager på træninsglejer i Kina i 10 dage

Badminton Farum Badminton har 10 ungdomsspillere mellem 15 og 21 år, som alle spiller i Elite- eller Mesterrækken. De unge spillere rejser 10. juli i 10 dage til Beijing i Kina på et træningsophold arrangeret af Farum Badmintons chef-ungdomstræner Wenyan Li. De skal sammen med en gruppe unge kinesiske talenter både bo, spise og træne på et træningscenter.

Formålet med turen er, at give de danske spillere en god træning og en fornemmelse af, hvor hårdt træningsmiljøet er i Kina, som jo traditionelt er en stor badmintonnation. De skal opleve, hvordan man dér tilrettelægger dagene med træning flere gange om dagen, og hvordan man spiser og sover på stedet. I det hele taget skal de opleve, hvordan kulturen er bygget op omkring de talentfulde unge kinesiske spillere, som meget tidligt i deres liv tages ud af skolen og flytter ind på træningscentret.

Deltagerne på turen er Sofie Rehn, Tanja Damsgaard, Celina Wantzin, Nikoline Rehn, Jeppe Mikkelsen, Anton Olsen, Mathias Skau, Magnus Berg-Sørensen, Christian Wantzin, Jacob Orlien.

Kapp

Publiceret 10 July 2018 10:00