Fakkeltog fra Farum Midtpunkt til FC Nordsjællands sidste hjemmekamp i 2018. Foto: Jens Berg Thomsen

Fakkeltog fra Farum Midtpunkt til FC Nordsjællands sidste hjemmekamp i 2018. Foto: Jens Berg Thomsen

Fakkeltog og selvmål til FC Nordsjællands sidste hjemmekamp

Hev sejr hjem til sidst mod AGF

Af
Jens Berg Thomen

Furesø Kommune, Farum Midtpunkt og FC Nordsjælland ville gerne have tilskuere til 2018's sidste hjemmekamp, og derfor bød de på gratis billetter og fakkeltog fra Farum Midtpunkt og ud til stadion forleden.

Efter fakkeltoget ventede århusianske AGF på kunstgræsset for FC Nordsjælland. En sejr ville kunne bringe FCN tættere på den attraktive top-seks og ville også være en oprejsning efter pokalnederlaget til Vendsyssel tidligere på ugen.

Inden de første fem minutter var gået, var der allerede opstået to gode muligheder til AGF. Først var det en af kampens bedste FC Nordsjællændere Karlo Bartolec, der slog et skapt lavt indlæg til Godsway, og kort efter var det målscorerkometen Andreas Skov Olsen, der fik en friløber, som AGF's målmand fik klaret.

Omkring den halve time var Karlo Bartolec tæt på at score en kandidat til rundens mål, da han opsnappede en AGF-clearing uden for feltet, men det flotte skud mod det lange hjørne prellede af på underkanten af overliggeren og hoppede ned på den forkerte side af målstregen.

Undervejs følte AGF'erne sig snydt for et straffespark, da Jens Stage blev ramt på benet, men dommeren vinkede afværgende.

Kampen igennem var FC Nordsjælland flere gange tæt på, men i det 82. minut lykkedes det endeligt for hjemmeholdet at komme på 1-0, da AGF's Pierre Kanstrup styrede et indlæg fra venstre side ind ved sin egen målstolpe.

FC Nordsjælland slutter 2018 af på udebane mod Esbjerg den 16. december, mens Brøndby venter på hjemmebane til forårets første kamp den 10. februar.

Publiceret 11 December 2018 14:57

SENESTE TV