Freja Lähteenmäki er ny spiller i FC Nordsjælland / Farum Boldklubtrøjen. Privatfoto

Freja Lähteenmäki er ny spiller i FC Nordsjælland / Farum Boldklubtrøjen. Privatfoto

FCN køber finsk ind

Freja Lähteenmäki er ny spiller for FC Nordsjælland og Farum Boldklubs hold

fodbold Freja Lähteenmäki er ny spiller på FC Nordsjælland og Farum BK's hold, der her i foråret skal spille med om en plads i den bedste række i Kvalifikationsligaen. Den finske forsvarsspiller kommer til fra B93, fortæller klubben i en pressemeddelelse.

"Jeg synes, FCN har gang i et fint projekt og kan tilbyde de allerbedste træningsfaciliteter. Og et fantastisk stadion, som det bliver helt vildt at spille på," siger spilleren i en pressemeddelelse.

Freja Lähteenmäki spillet i to svenske 1 divisionsklubber, inden hun via danske Sundby kom til B93 for et år siden. Fra samme klub har FC Nordsjælland og Farum Boldklub for nylig haft tilgang i form af fløjspilleren Natasha Shirazi

"Det bliver spændende med nye udfordringer, og jeg håber virkelig på, at vi kan spille os op i 3F Ligaen med det samme," siger Freja Lähteenmäki.

Med den seneste forstærkning har FC Nordsjælland og Farum Boldklub nu hentet i alt fire nye spillere: Camilla Kur, der er angriber fra Fortuna Hjørring, Büsra Barut, der er kantangriber fra Brøndby, Natasha Shirazi, der er kantangriber fra B 93, og så altså Freja Lähteenmäki.

jbt

Publiceret 12 January 2019 00:00