PR-foto: Rådet for sikker trafik /

PR-foto: Rådet for sikker trafik / Kristine Bramsen/Studie-E

Anerkendelse til skolepatruljer

Præmie til en skolepatrulje i "den sureste uge"

En skolepatrulje fra Furesø kan i uge fem se frem til et besøg af blandt andet Rådet for Sikker Trafik, af Nordsjællands Politi og af Furesø Kommune og få en gave for deres indsats. Kampagnen "Den sureste uge" vil gerne hylde de mange frivillige skolepatruljer, og derfor får den udvalgte patrulje på en af kommunens skoler i form af en gave, står der i en pressemeddelelse.

"Normalt er det skolepatruljerne, der gør noget for andre. Vi synes, at det er på sin plads, at vi alle en gang om året gør det omvendt, så det er os voksne, der nu gør noget godt for skolepatruljerne. Der skal ikke så meget til. Et smil eller et 'tak for jeres indsats', når man møder skolepatruljerne. Det er med til at vise eleverne, at vi er mange, som sætter meget stor pris på deres indsats," siger Jakob Skov Øllgård, konsulent i Rådet for Sikker Trafik i pressemeddelelsen.

Flere steder får eleverne overrakt en pangfarvet hue, som kan holde vintervejret ude, sure bolsjer, der kan gøre ugen lidt sødere eller kakao til at varme sig på.

Furesø deltager sammen med Helsingør, Frederikssund, Gentofte, Rudersdal, Lyngby-Taarbæk, Fredensborg, Egedal, Allerød og Hørsholm kommuner.

jbt

Publiceret 27 January 2019 00:00