FC Nordsjælland spillede i deres seneste kamp uafgjort mod Brøndby i et målrigt 3-3 opgør - i morgen hedder modstanderen Hobro på hjemmebane. Foto: Henning Bagger/

FC Nordsjælland spillede i deres seneste kamp uafgjort mod Brøndby i et målrigt 3-3 opgør - i morgen hedder modstanderen Hobro på hjemmebane. Foto: Henning Bagger/ Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland håber på revanche mod bundproppen

Kampfakta:

Kampstart: Lørdag klokken 16.00

Spillested: Right to Dream Park, Farum

Turnering: Superligaen, runde 22

Holdnyt:

FC Nordsjælland:

FC Nordsjælland spillede i deres seneste kamp uafgjort mod Brøndby i et målrigt 3-3 opgør, som bød på en sen udligning fra Brøndby. De håber dog på at kunne få en sejr, når Right to Dream Park ligger græs til kampen mod Superligaens sidste plads, Hobro. De to hold har mødt hinanden tidligere i sæsonen, hvor Nordsjælland desværre måtte rejse fra Hobro med et nederlag på 3-2.

ANNONCE: Spil på en revanche til FC Nordsjælland hos NordicBet

Efter de første 21 kampe ligger de nordsjællandske tropper nummer 10 med 25 point. Med kun fem kampe tilbage og tre point op til Aab på sjettepladsen, er en plads i mesterskabsrunden stadig en mulighed.

Hobro:

Hobro har ikke vundet i deres seneste fem superligakampe, hvor det samlet set kun er blevet til hele to point. Ikke nok med at de ikke har fået nogle sejre i de seneste fem kampe, er det heller ikke lykkedes dem at score én eneste kasse. Kan FC Nordsjælland formå at vinde kampen og endnu engang holde Hobro fra at score?

ANNONCE: Kan FC Nordsjælland formå at vinde kampen og endnu engang holde Hobro fra at score? Spil hos Unibet på en sejr og cleansheet til Kasper Hjulmands mandskab

Hobro ligger på en sidsteplads og kæmper hårdt for at samle point nok til at overleve i den bedste danske række. Det er dog kun blevet til fire sejre efter 21 forsøg. Tre point i Farum vil dog potentielt kunne sende dem to placeringer op og give dem en 12. plads.

Spiller profil: Donyoh

Godsway Donyoh har mulighed for at score sit 25. mål i Superligaen, såfremt han formår at passere målmanden i lørdagens opgør. Han har scoret 9 mål i 17 kampe i denne sæson. Den 24-årige ghaneser stod også for to mål i holdets seneste opgør, inden han blev udskiftet.

ANNONCE: Tror du at Donyoh igen kan komme på måltavlen, kan du spille på ham som målscorer på Bet365

Vidste du, at:

FC Nordsjælland har ikke haft den bedste hjemmebanestatistik de seneste fem kampe, hvor det kun er blevet til en 1-0 sejr mod AGF. Forud for denne dårlige stime stod de ellers med fire sejre ud af fem mulige.

Publiceret 15 February 2019 10:00

SENESTE TV