Furesø håndbolddamer i 2. division snuppede sejren mod TMS Ringsted søndag. Pressefoto

Furesø håndbolddamer i 2. division snuppede sejren mod TMS Ringsted søndag. Pressefoto

Endelig: To vigtige point til Furesøs håndbold-damer

håndbold Efter tre nederlag i streg, hvor især nederlaget mod AB gjorde ondt på Furesøs bedste damer, skulle de lørdag i kamp om to meget vigtige point mod TMS Ringsted.

Inden kampen lå de to hold på henholdsvis 9. og 10. pladsen i rækken - dog med syv point imellem sig i Furesøs farvør.

Og det var to vigtige point, der var på spil i lørdagens kamp, da det med en sejr til Furesø ville det begynde at se rigtig fornuftigt ud i forhold til at få en sæson mere i 2. division.

Træner Morten Petterson har hele sæsonen lagt vægt på, at holdet skal stå godt i forsvaret og løbe kontra. Dette var også opskriften i søndagens kamp.

Furesøs damer var tilbage i fuld opstilling i midterforsvaret, hvor Michala Tullberg Hoff og Manuela Naef fik lukket godt ned for TMS. Det skulle tage 14 minutter, før udeholdet fik scoret deres første mål. Generelt var alle klar til at lukke godt ned og give målmand Pernille Bækdahl det bedste udgangspunkt, hvilket gjorde at TMS kun scorede fire gange i første halvleg.

Furesø gik til pause med 9 mål, hvilket trænere og spillere var alt andet end tilfredse med. Fem straffekast og 10 chancer var nemlig blevet misset undervejs.

I 2. halvleg fortsatte Furesøs damer deres gode forsvar og angrebsspil - og på trods af flere brændte chancer trak de hurtigt fra TMS.

Med et slutresultat på 20-6 kan Furesø nu tage imod Brøndby lørdag den 23. februar I Farum Arena med god selvtillid.

mw

Publiceret 18 February 2019 07:48

SENESTE TV