Nok engang måtte FC Nordsjælland indkassere et udlignende mål mod et tophold. Her har FC Københavns Robert Skov efter noget, der lignede årets klumpspil, netop gjort det til resultatet 2-2 på Right to Dream Park. Foto: Lars Møller / Ritzau Scanpix

Nok engang måtte FC Nordsjælland indkassere et udlignende mål mod et tophold. Her har FC Københavns Robert Skov efter noget, der lignede årets klumpspil, netop gjort det til resultatet 2-2 på Right to Dream Park. Foto: Lars Møller / Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Hjulmand efter 2-2 mod FC København: Vores chancer er svækkede

Nok engang måtte FC Nordsjælland spille uafgjort og dermed miste vigtige point i topstrid i Superligaen

Af
Jens Berg Thomsen

FC Nordsjællands cheftræner ser mindre muligheder for at ende i Superligaens attraktive top seks efter dagens uafgjorte resultat. Holdet fra Farum var ellers foran hen mod slutningen af kampen mod FC København.

"Chancerne for top seks er svækket af, at vi ikke vandt i dag. Vi er afhængige af andre nu," siger Kasper Hjulmand.

Dermed kunne han se sit hold spille uafgjort nok engang mod et tophold, for kampene mod Brøndby og FC Midtjylland endte begge 3-3. Og lige som mod FC København, var FC Nordsjælland også foran i kampen, men indkasserede de udlignende mål mod slutningen.

På trods af ærgelsen over resultatet var træneren tilfreds med sit hold.

"Vi løser tingene fint i dag. Der er en periode i første halvleg, jeg ikke er tilfreds med. Vi giver dem to mål. Men jeg synes, vi har et fint udtryk. Vi får bare ikke sejren," siger han.

"Jeg vidste, vi ville få et fint forår. De gør det mega godt, drengene. Der er masser af kvalitet i de her gutter. Det er vildt, vi ikke vinder enten mod Brøndby, Midtjylland eller FC København. Vi mangler de to point fra i dag," siger Kasper Hjulmand.

Mens Randers sejrede og dermed krøb forbi FC Nordsjælland med et enkelt point, betød AaBs uafgjorte resultat, at de ligger à point med FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland spiller i sidste runde i grundspillet på udebane mod Vendsyssel i Hjørring.

Publiceret 10 March 2019 20:35