Furesø Håndbolds herrer sikrer sig endnu en sæson i 2.division. Privatfoto

Furesø Håndbolds herrer sikrer sig endnu en sæson i 2.division. Privatfoto

Håndboldherrer sikrer sig

Forlænger med trænerteam

Furesø Håndbolds herreseniorhold sikrede sig forleden endnu en sæson i 2.division. Det skete med en sejr over Hillerød. Samtidig melder klubben i en pressemeddelelse, at man har forlænget kontrakten med trænerteamet Søren Back og Mikkel Schilling Larsen.

"Der er med trænerduoen kommet mere stabilitet på holdet gennem sæsonen og der er opbygget en god træningskultur og en god og seriøs stemning på holdet. Derfor kan Furesøs herrer allerede nu være sikre på en placering, der rækker til 2. division i næste sæson uden behov for play-off. ”Det er vi meget tilfredse med siger Thomas Lyngholm fra klubbens sportsudvalg i pressemeddelelsen.

"Det har været en fornøjelse at følge den udvikling, som spillere og trænere har haft i denne sæson. Vi har her i slutningen af sæsonen været hårdt ramt af skader og har måttet undvære flere af holdets nøglespillere, men andre spillere har stået klar til at tage ansvaret og trænerne har formået at få det til at fungere. Derfor er vi i klubbens sportsudvalg enormt glade for at trænerne gerne vil forsætte det enorme flotte arbejde, de har lavet i denne sæson både på og uden for banen."

jbt

Publiceret 19 March 2019 00:00