Arkivfoto: Privat

Arkivfoto: Privat

Håndboldtrænerteam forlænger

Furesø Håndbolds damer har sikret sig 2.division til næste sæson - og trænerduo fortsætter også

Ni point i de sidste fem kampe har betydet, at Furesø Håndbolds damer også i næste sæson spiller i 2.division. Samtidig har trænerstaben i form af cheftræner Morten Petersson og hans assistenttræner Bent Wensien begge forlænget med yderligere et år. Dermed kan holdet se frem til den endelige kamp om femtepladsen i puljen, når Furesødamerne møder Ydun ude den 30. marts.

"Vi har i længere tid snakket med både cheftræner Morten Petersson og Assistent træner Bent Wensien om at deres aftaler skulle forlænges – der har hele tiden været en god dialog imellem os og trænerne – så det tog ikke lang tid at blive enige. Vi har i løbet af denne sæson set en damesenior trup udvikle sig både spillemæssigt men så sandelig også træningsmæssigt – Morten og Bent har virkeligværet gode til at få opbygget en god træningskultur og en god og seriøs stemning på holdene," skriver Furesø Håndbold i en pressemeddelelse.

"Vi i klubbens bestyrelse er enormt glade for at vi efter et succesfyldt år kan melde ud nu at klubben har forlænget med trænerne - som dermed kan forsætte det enorme flotte arbejde de har lavet i denne sæson både på og udenfor banen," står der yderligere.

"Bent og jeg har været rigtig glade for vores første år i Furesø Håndbold, vi er blevet taget godt imod af alle i klubben og man kan se en dameseniortrup, som virkelig arbejde for at blive bedre," lyder det fra cheftræneren om holdet, hvor gennemsnitsalderen er blot 19,4 år.

Også andenholdet har klaret sig godt, for i skrivende stund ligger andetholdet til oprykning til kvalrækken.

jbt

Publiceret 23 March 2019 00:00