Tusindevis af spillere har været igennem kidsvolley i denne omgang. Privatfoto

Tusindevis af spillere har været igennem kidsvolley i denne omgang. Privatfoto

4.500 deltog i kidsvolley

Fornylig har i alt 4.500 spillere deltaget i et stævne i kidsvolley ved navn Furesø STJERNE Cup. Mellem den 25. februar og den 8. marts har klassetrinnene mellem 0.klasse og 8.klasse haft hver deres stævnedag, hvor de otte skoler i Furesø Kommune har dystet mod hinanden i dicilplinen kidsvolley.

Derudover har 783 elever fra udskolingen været under konceptets endagsuddannelse i at være coach, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

"Da vi afviklede kidsvolley skoletævnet for første gang i 2006, var målet at rekruttere spillere til Farum Volleyball Klub. Hovedformålet i dag er, at udnytte rammerne til at give udskolings eleverne praktisk erfaring med at skabe positive relationer til mennesker de ikke har mødt før. Vi giver udskolingseleverne et ret stort ansvar som ledere af hver deres hold af yngre mennesker, som de skal udvikle fagligt (i kidsvolley). Det skal de gøre med fokus på at skabe harmoni og arbejdsglæde på holdet. Stævnets motto er 'jeg tør udvikle mit talent og hjælpe andre - tør du'," siger arrangør Martin Brolin i en pressemeddelelsen.

jbt

Publiceret 26 March 2019 14:40