"Vi er inde i en god stime og skal fortsætte med at præstere godt," lyder det fra den 22-årige forsvarsspiller inden kampen mod Brøndby på mandag. Foto: Henning Bagger/ Ritzau Scanpix

Yttergård: "Vi har chancen for både bronze og europæisk fodbold"

FC Nordsjælland var altdominerende, sidst Brøndby gæstede Right to Dream Park, men alligevel endte kampen 3-3.

På mandag tørner de to hold sammen igen, når Brøndby kommer en tur til Right to Dream Park i Farum.

Det er ikke hverdagskost for FCN at holde nullet, men det har tigrene nu gjort i to kampe i træk, og den norske forsvarsspiller, Ulrik Yttergård Jenssen, så gerne, at det blev til et hattrick på den front:

"Det ville da være fantastisk, hvis vi også kan holde Brøndby fra at score og dermed for første gang i min tid i klubben ramme tre gange nul. Vi holdt clean sheet i de to sidste kampe i sidste sæson, og som forsvarsspiller betyder det altid lidt ekstra. Men det vigtigste er at vinde," lyder det fra Ulrik Yttergård på FCN's hjemmeside.

Den 22-årige nordmand kom til FCN fra Tromsø i januar sidste år og var således med til at vinde bronze i sidste sæson. Nu går jagten på en gentagelse:

"Vi er inde i en god stime og skal fortsætte med at præstere godt. Vi har chancen for både bronzemedaljer og at komme med i europæisk fodbold igen. Nu har vi to hjemmekampe i træk, og vi er svære at slå her, så der skal hentes nogle point i de to kampe. Men vi tager én kamp af gangen og glæder os til at spille mod Brøndby," siger han.

Brøndby spillede sig torsdag aften i pokalfinalen med en hjemmesejr over AaB i semifinalen og kan nu se frem til en finale i Parken mod FC Midtjylland 17. maj.

FC Nordsjællands hjemmebanekamp mod Brøndby på mandag starter klokken 19.

mw

Publiceret 05 April 2019 10:26