Team Værløse har vist, at ekstra fokus og intensiv træning giver resultater. Her er de i fuld gang ved søndagens store stævne. Privatfoto

Team Værløse har vist, at ekstra fokus og intensiv træning giver resultater. Her er de i fuld gang ved søndagens store stævne. Privatfoto

Team Værløse i flot præstation ved DM i opvisningsgymnastik

De 32 gymnaster fra DGI Nordsjælland Performance Team Værløse viste særdeles gode takter ved søndagens stævne

Søndag den 2. juni tog DGI Nordsjælland Performance Team Værløse til Odense for at deltage i Gym for Life - et stævne, der svarer til Danmarksmesterneskaberne i opvisningsgymnastik. Holdet blev inviteret til konkurrencen efter en forrygende opvisning den 24. marts i år i Gadstrup.

Holdet, der består af 32 drenge og piger i alderen 14-16 år, og deres fem instruktører har gennem de sidste uger trænet intensivt med at få programmet finpudset, og de var helt klar til at give den alt, da de tog afsted søndag morgen.

Holdets tidligere opvisninger har taget publikum med storm, hvor gymnasterne har vist forrygende både rytme- og springgymnastik – alt sammen over teamet Zombier. Senest deltog holdet ved Værløse Aftenåbent den 23. maj.

Holdet, der består af 32 drenge og piger i alderen 14-16 år, og deres fem instruktører. Privatfoto

Holdet, der består af 32 drenge og piger i alderen 14-16 år, og deres fem instruktører. Privatfoto

Opvisningen i Odense gik forrygende, og holdet vandt sin pulje i den indledende runde. Desværre endte pokalen og Danmarksmesterskabet ikke i Værløse, men der er ingen tvivl om, at holdet har ydet en kæmpe præstation. Samtidig er der allerede nu skabt venskaber på tværs, som uden tvivl vil holde mange år ud i fremtiden – det sikrer alle de fælles oplevelser, som holdet har haft sammen, fortæller Værløse Gymnastik og fortsætter:

”Vi er utrolig stolte af de unge gymnaster, som med deres indsats har vist, at ekstra fokus og intensiv træning giver resultater – også selvom gymnastik jo i høj grad handler om at have det sjovt, fællesskabet, motionen og den personlige udvikling.”

Holdet giver deres sidste opvisning i Holbæk den 15. juni, inden holdet spredes for alle vinde – rigtig mange af de unge gymnaster skal næste år på efterskole, men Værløse Gymnastik glæder sig til at byde dem velkommen tilbage, både som gymnaster og instruktører, når de næste sommer igen vender hjem med forhåbentlig endnu mere lyst til gymnastik.

hhs

Publiceret 03 June 2019 04:45