Charlotte Gallina (nr 2 fra venstre) er en del af Det Gyldne Firkløver, der er udtaget til VM +50 i tennis. Privatfoto

Charlotte Gallina (nr 2 fra venstre) er en del af Det Gyldne Firkløver, der er udtaget til VM +50 i tennis. Privatfoto

Støttearrangement i tennisklub: Hjælp Charlotte fra Farum til VM i tennis

Charlotte Gallina fra Farum Tennisklub er sammen med Anette Kastholm og Janne Theilgaard fra HIK Tennisklub og Mette Budtz fra Hjortekær Tennisklub udtaget til at repræsentere det danske tennisdamelandshold til VM 50+ i Portugal.

Men det er dyrt at deltage i VM, og derfor har de fire damer taget initiativ til en sjov og underholdende aften, hvor der skal samles penge ind til turen.

Aftenen har overskriften: 'Maximer dit potentiale og find vej ind i zonen', og det hele finder sted torsdag den 20. juni klokken 19-21 i Farum Tennisklub på Ryttergårdsvej.

Aftenen begynder med et glas bobler og velkomst ved Erik Schaadt, formand i Farum Tennisklub, og resten af aftenen ledes af stand up Mette Frobenius, der også vil interviewe Det Gyldne Firkløver om deres tilgang til tennis og VA; - med til den snak er den tidligere V;-guldvinder i Moderne Fem-kamp Pernille Svarre.

"I løbet af aftenen, kan du blive klogere på alt det, du kan. 'At være i zonen' er et begreb fra sportens verden, som beskriver det øjeblik, hvor alt går op i en højere enhed, hvor tennisbolden pludselig synes at flyve i slowmotion eller bolden synes at være på størrelse med en vandmelon eller det føles som om, at ketcherarmen bliver 20 cm. længere, og modstanderen ser ud til at være kun en meter høj. Vi bruger aftenen til at sætte fokus på det at maximere sit potentiale og om at finde vej ind 'i zonen', uanset om det er i sport, til eksamen, på job, i skolen eller i anden sammenhæng", fortæller Charlotte Gallina.

At være med til den særlige aften koster minimun 150 kroner - eller lige så meget, du har lyst til at støtte VM-damerne med. Beløbet skal indbetales på MobilePay 2630 9429 - husk at skrive navn på overførslen.

hhs

Publiceret 07 June 2019 13:00