Tidligere i dag blev Kasper Hjulmand præsenteret som ny landstræner - og ny assistenttræner bliver Morten Wieghorst, der ligesom Hjulmand har rødder i FC Nordsjælland. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

Tidligere i dag blev Kasper Hjulmand præsenteret som ny landstræner - og ny assistenttræner bliver Morten Wieghorst, der ligesom Hjulmand har rødder i FC Nordsjælland. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland-duo skal styre landsholdet: Hjulmand og Wieghorst bliver landstræner og assistent

Tidligere i dag blev det offentliggjort, at Kasper Hjulmand bliver ny dansk landstræner

Af
Helene Holm Stolle

Så er det endelig faldet på plads, hvad den tidligere cheftræner i FC Nordsjælland, Kasper Hjulmand, skal lave. Han overtager nemlig posten som landstræner, mens Morten Wieghort, der også har rødder tilbage i FC Nordsjælland, bliver ny assistenttræner for landsholdet. Det skriver eb.dk.

Ifølge db.dk gælder kontrakten for Hjulmand og Wieghorst fra 1. august 2020 til sommeren 2024, og her til eftermiddag blev de præsenteret på et pressemøde hos DBU. "Indtil da vil Kasper Hjulmand være ansat som konsulent hos DBU", skriver eb.dk, der også slår fast, at Åge Hareide og hans assistent Jon Dahl Tomasson fortsætter som til og med EM 2020.

"Betyder mere end alt andet"

Kasper Hjulmand glæder sig over den nye udfordring.

"Det er ikke noget, jeg havde regnet med. Jeg tror, det er offentligt kendt, at jeg var på vej et andet sted hen i vinter. Jeg havde meget spændende muligheder i udlandet, og papkasserne var pakket. Denne mulighed (at blive landstræner, red.) betød rigtig meget for mig og mere end alt andet. Jeg er utroligt beæret og stolt over det her", fortæller Kasper Hjulmand til eb.dk.

Kasper Hjulmand har været uden job, siden han tog afsked med FC Nordsjælland i slutningen af marts - få måneder før hans kontrakt løb ud med den nordsjællandske klub.Stoppet skete i kølvandet på, at Hjulmands drømmeskifte til Anderlecht glippede. Siden da har Brøndby været nævnt som en af bejlerne til den danske træner, men de ansatte i stedet Niels Frederiksen for to uger siden, skriver eb.dk.

Publiceret 12 June 2019 14:00