For hver hund der deltager i gåturen, går der 40 kroner til Dyrenes Beskyttelse. Mostphotos
For hver hund der deltager i gåturen, går der 40 kroner til Dyrenes Beskyttelse. Mostphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Støt et godt formål: Luftetur i kærlighedens tegn

Gå en tur med hunden og vær med til at gøre en forskel

I anledning af Valentinsdag inviterer Maxi Zoo Farum søndag 11. februar alle byens hunde på en hyggelig gåtur til støtte for de pelsede venner, der ikke har nogen at dele kærlighedens dag med. Pengene fra gåturen går nemlig ubeskåret til Dyrenes Beskyttelse. Det oplyser Maxi Zoo i en pressemeddelelse.

Fik du læst: Kommunen kommer kritiker i møde: Ønsker ikke at dumpe prisniveauet

“Valentinsdag forbinder vi ofte med kærligt samvær med dem, vi holder af. Det er dog også en anledning til at tænke på dem, der ikke er så heldige at have en tryg favn at varme sig i,” lyder der fra Maxi Zoo.

Det koster 30 kr. at deltage , og for hver fremmødte hund donerer Maxi Zoo yderligere 10 kr. så der i fællesskab bliver doneret 40 kr. pr. hundesnude.

Kærlighedsbånd og gave

Maxi Zoo sørger for, at hver deltagende hundesnude får en goodiebag med hjem som forkælelse til kærlighedens dag. Derudover vil der ved opstart af turen blive udleveret et kærlighedsbånd til hver deltager, som kan hænges på hundesnoren som et symbol på støtten til de udsatte vovser.

Fik du læst: Skiklubben Hareskov om halproblemer i Søndersø: “Vi samarbejder fint med andre klubber”

Valentinsgåturen finder sted søndag den 11. februar kl. 11 og starter foran indgangen til Maxi Zoo Farum. Billetter til den velgørende gåtur købes ved fremmøde.

Publiceret: 29. Januar 2018 15:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

Bøger
Forsiden netop nu