riokonstellationen, 'Vi Sidder Bare Her', bestående af Jørgen Leth, Mikael Simpson og Frithjof Toksvig kommer til Galaksen. Pressefoto
riokonstellationen, 'Vi Sidder Bare Her', bestående af Jørgen Leth, Mikael Simpson og Frithjof Toksvig kommer til Galaksen. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Teaterkoncert: Vi sidder bare her i Galaksen

Der er stadig enkelte billetter til den særlige teaterkoncert med Jørgen Leth, Mikael Simpson og Frithjof Toksvig

Triokonstellationen, 'Vi Sidder Bare Her', bestående af Jørgen Leth, Mikael Simpson og Frithjof Toksvig kommer til Galaksen med en bevægende teaterkoncert - en kombination af spoken word og musik.

Forestillingen finder sted fredag den 28. april klokken 20, og der er stadig enkelte billeter at få.

I samarbejdet med Aveny-T har 'Vi Sidder Bare Her' skabt en Teaterkoncert, der giver publikum en uforglemmelig rejse i alle følelsesregistre.

“Simpson og Toksvig har skabt en mageløs og stemningsfuld musikalsk rejse som lydbillede til Jørgen Leths unikke freestyle poesi, og det er en stor fornøjelse at høre Jørgen Leths betragtninger om alt fra efteråret som årstid, og hvad den giver af følelser og melankoli, om hvordan det var at cykle, hvor det også implicit ligger i tankerne at Jørgen Leth ikke kommer til det igen, og så får man også svaret på, hvorfor Jørgen Leth hader havet”, lyder det fra Galaksen.

Billetterne kan købes på Billetlugen.dk og på Galaksen.dk kan man finde yderligere informationer.

hhs

Publiceret: 13. April 2017 05:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt