En hundepatrulje var onsdag eftermiddag/aften ude at lede efter den mand, der tidligere på dagen havde forfulgt en pige. Modelfoto
En hundepatrulje var onsdag eftermiddag/aften ude at lede efter den mand, der tidligere på dagen havde forfulgt en pige. Modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

To gange indenfor få dage: Mand springer frem fra busk og forfølger piger

En mand - angiveligt den samme - har indenfor få dage forfulgt to piger

“Sørg for at jeres børn i området (ved golfbanen i Værløse, red.) ikke går alene”. Sådan lyder opfordringen nu fra forældre i Værløse, efter to piger uafhængigt af hinanden er blevet forfulgt af en mand, der er sprunget frem fra en busk. I det ene tilfælde har manden verbalt truet pigen med en kniv. 

Fik du læst: Noah sagde sit ønske højt: Det fik lokalt supermarked til at tage aktion

Den første episode fandt sted i fredags den 12. januar i området ved golfbanen og Æblehaven.

“Manden gemte sig i et buskads og sprang frem efter henden (pigen. red.) og truede hende verbalt med at ville bruge en kniv”, skriver en mor i et facebookopslag på siden '3500 Værløse'. I opslaget fremgår det, at pigen heldigvis nåede at løbe fra manden.

Det nåede en anden pige heldigvis også, da hun i går onsdag den 17. januar blev forfulgt af manden. Her var pigen ude at ride og kunne derfor slippe væk.

Pigen kom til hest i krydset Ryethøjvej og Kirkeværløsevej, da manden igen sprang ud fra en busk.

“Han løb efter hende langs golfbanen på vej mod Netto. Han var fem meter bag hende og råbte, at hun skulle komme til ham nu. Hun (datteren, red) vender sig om og kan kende ham på beskrivelsen fra opslaget (i facebookgruppen, red.) fra i fredags. Hun sætter hesten i galop, men han løber meget hurtigt i hælene på hende, hvorefter hun sætter hesten i fuld galop og slipper fra ham”, skriver moren i et opslag i facebookgruppen '3500 Værløse' og tilføjer, at politiet senere var ude sammen med datteren og en hundepatrulje for at søge efter manden - dog uden at finde ham.

Fik du læst: Ny restaurant kan snart åbne på Akacietorvet

Selvom begge episoder er meldt til politiet, ønsker Nordsjællands Politi endnu ikke at sige noget om sagen til Furesø Avis - men vi følger den selvfølgelig nøje.

Manden beskrives som kraftig af bygning, mellem 20-30 år og cirka 170 cm høj. Han var iført halsedisse (orange, grøn og brun), sort hue med påsyet sølvmærke. Han har langt kastanjebrunt skæg, der er samlet med en grøn elastik. Han var iført en ret stor sort jakke med mange lommer, camouflagebukser i brun og høje brune støvler med snørrebånd.

 

Publiceret: 18. Januar 2018 10:46
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis