På søndag den 8. oktober tager Værløse Basketballs damer imod til den første hjemmekamp i Dameligaen. Klokken 16.30 fløjtes der op til opgøret mod Stevngade Foto: Privatfoto
På søndag den 8. oktober tager Værløse Basketballs damer imod til den første hjemmekamp i Dameligaen. Klokken 16.30 fløjtes der op til opgøret mod Stevngade Foto: Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Topbasket i Værløse: Damernes første hjemmekamp i ligaen

Basketball-sæsonen er gået i gang, og Værløses elitedamer er klar til at prøve kræfter med den bedste række i landet; Dameligaen. På søndag den 8. oktober klokken 16.30 kommer Stevnsgade på besøg i Søndersøhallen. 

Værløses debut i Dameligaen fandt sted i Gentofte, hvor SISU i sidste weekend tog imod. Som ventet lagde Værløse Damerne ud i et højt tempo med stærkt fysisk spil ikke mindst i forsvaret. Og det gav pote. De to hold fulgtes ad det meste af kampen, men i fjerde og sidste periode lykkedes det desværre for Gentofte holdet at lægge afstand, og Værløse måtte tage hjem med et nederlag i debutkampen.

Fik du læst: Se billederne: Børn og voksne sagde farvel til Skolelandbrugets Susanne

 

Men debuten viste, at det unge Værløse hold hører hjemme i den bedste række, og at efterhånden som der bliver styr på nerverne, kan de drille alle andre hold i Dameligaen.

På søndag den 8. oktober er det så tid til årets første hjemmekamp i Dameligaen. Klokken 16.30 fløjtes der op til opgøret mod Stevngade. På papiret en kamp hvor nørrebroholdet med klar overvægt i erfaring og stjerner, må være favoritter.  Men efter SISU-debuten og mandagens pokalkamp, hvor Værløse på udebane sendte USG ud af turneringen, er der tanket selvtillid – og så er alt muligt.

 

 

Publiceret: 06. Oktober 2017 08:03

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere