Indbrudstyvene har igen været på spil i Furesø. Modelfoto
Indbrudstyvene har igen været på spil i Furesø. Modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Travl weekend for indbrudstyvene: Mange villaindbrud i Værløse

Adskillige villaer i Værløse havde ubudne gæster henover weekenden

Af Kristina Pihl

Det har igen været en travl weekend for indbrudstyvene i Furesø. Det oplyser Nordsjællands Politi mandag morgen. Mellem torsdag eftermiddag og fredag morgen var der indbrud i en VW transporter varebil på Lillevangsvej i Farum.

Fik du læst: DEBAT: Furesø skal være en tryg kommune

“Indbrudstyven kom ind i bilen ved at lave et hul i håndtaget over døren, så låsemekanismens kunne åbnes,” fortæller Nordsjællands Politi. Ved indbruddet blev der stjålet diverse værktøj og bilens radio.

Villaindbrud i Værløse

Mellem torsdag morgen kl. 8 og fredag eftermiddag kl. 17:45 var der indbrud i en villa på Tornekrogen i Værløse. Her blev der opbrudt et vindue indtil husets børneværelse. Spaden som indbrudstyven brugte til at opbryde vinduet med lå i carporten. Ifølge Nordsjællands Politi er der endnu ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Fik du læst: To brødre ramt af knivstik

Indbruddet i villaen på Tornekrogen var dog ikke det eneste i Værløse. Også en villa på Lindevej var udsat for indbrud. Indbrudstyven aflistede her vinduet til husets kontor og kom derefter ind i villaen. Der er endnu ikke overblik over, hvad der er stjålet fra villaen.

Stjålne smykker

De mange indbrud fortsatte weekenden over. Søndag fik Nordsjællands Politi tre anmeldelser om indbrud i villaer i Værløse. Det første indbrud fandt sted på Helenestien i Værløse lørdag mellem kl. 7 og søndag kl.9. Her havde indbrudstyven opbrudt et gavlvindue ved at stå på en havestol. Der blev blandt andet stjålet smykker fra villaen, men der er endnu ikke det fulde overblik over, hvad der blev stjålet.

Fik du læst: Vi vil have mere fartkontrol

Der var også indbrud i en villa på Gartnerkrogen lørdag mellem kl. 18:15 og 18:30. Her havde indbrudstyven afmonteret et vindue indtil husets soveværelse og også her blev det stjålet smykker.  Nordsjællands Politi fortæller, at der også var indbrud i en villa på Skolekrogen mellem fredag kl. 12 og søndag kl. 16. Her blev villaens vindue brækket op, men der er endnu ikke overblik over, hvad der blev stjålet.

Publiceret: 23. Oktober 2017 14:26
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt