Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tricktyveri mod 97-årig: Stjal pung fra lommen

En mand fra 1920 blev på Farum Hovedgade i går onsdag den 27. december klokken 13 udsat for tricktyveri, da han var på vej hjem efter at have købt ind i Aldi på Akacietorvet.

Foran indgangen til sin boligblok blev den ældre mand mødt af en udenlandsk mand, der ifølge Nordsjællands Politi spurgte ham om noget med et spil. Men den ældre mand verfede ham af og sagde, at han ikke forstod, hvad der blev sagt. Alligevel var det på den korte tid lykkedes den udenlandske mand at stjæle den ældre mands pung fra jakkelommen. En pung, der indeholdt diverse kort samt godt 1.700 kroner.

Fik du set videoen: Så hyggelig var julen i Furesø 

En anden beboer i blokken, der stod i vinduet, havde set optrinnet, og hun har overfor politiet givet følgende signalement af tricktyven: En mand mellem 40 og 50 år. 190 cm høj, almindelig af bygning. Han havde en mørk ulden frakke på, lange bukser og en mørk kasket.

Politiet har efter anmeldelsen set overvågningsvideoen fra Aldi, hvor det tydeligt fremgår, at der, mens den ældre mand betaler, står en mand, der passer på signalementet, tæt på ham.

Publiceret: 28. December 2017 11:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt