På tirsdag den 25. april er der et stort modeshow i Værløse Bio. Her viser de lokale forretninger sommerens mode. Modelfoto: Mostphotos.com
På tirsdag den 25. april er der et stort modeshow i Værløse Bio. Her viser de lokale forretninger sommerens mode. Modelfoto: Mostphotos.com
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Værløse Bio danner rammen om et stort modeshow

På tirsdag danner Værløse Bio rammen om et stort modeshow med tøj fra Bymidtens butikker

Alle sejl er sat til, når Værløse Bymidtes mange modebutikker på tirsdag den 25. april viser sommerens mode ved et stort show i Værløse Bio. Samtidig er der mulighed for at en gode modeshowsmiddag enten hos Værløse Bio eller hos Furesø Steakhouse, der ligger lige overfor biografen.

Der er spisning mellem klokken 17.30 og en time, da modeshowet i Værløse Bio begynder klokekn 18.30 og varer frem til klokken 20. Men her slutter aftenen ikke, for når man har samlet inspiration ved showet, er der efterfølgende mulighed for at købe de hotte modevarer. De deltagende butikker holder nemlig åbent frem til klokken 22, og der er gode rabatter at hente, lover de.

Der er 145 billetter til modeshowet. (0 af dem er til modeshow samt spisning i Værløse Bio & Cafe, de 40 af dem er til spisning hos Furesø Steakhouse samt modeshow, mens de resterende 25 er til selve modeshowet. Billetterne købes hos Anne Kirchh, Butik Charlotte, HL-mode, Laura, Skoringen, Sportigan, Stefaneli og VANG.

Publiceret: 19. April 2017 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere