Ved Søbrunchen ved Furesøbad kunne man blandt andet fiske sin egen grøntsag. Foto: Marttin Warming
Ved Søbrunchen ved Furesøbad kunne man blandt andet fiske sin egen grøntsag. Foto: Marttin Warming
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Vejrguderne var med picnic-festivalen

Furesø Picnicfestival blev en stor succes, fortæller arrangørerne

Arrangørerne af Furesø Picnincfestival - Eva Vedel fra Expoviva og Furesø Kommune - kan i hvert fald ikke brokke sig over vejret. De har faktisk slet ikke så meget at brokke sig over. For festivalen , der blev afholdt i weekenden,blev nemlig en stor succes.

"Det har været en fantastisk weekend. Det har summet af liv og glade dage alle steder, og mange af arrangementerne var totalt udsolgt", siger Eva Vedel, der til daglig bor i Hareskovby.

Fik du læst: To personer anholdt efter muligt skyderi i Farum

Det er anden gang, at Furesø Picnicfestival bliver afholdt, og der var mange flere gæster i år end sidste år, fortæller hun.

"Det hænger selvfølgelig også sammen med, at vi havde flere aktiviteter i år. Sidste år havde vi 17 aktiviteter på én dag, og i år havde vi 35 aktiviteter fordelt på to dage, så det er selvfølgelig lidt af forklaringen, men der er ingen tvivl om, at folk har hygget sig og taget festivalen til sig. Og så er der da heller ingen tvivl om, at det gode vejr lige var prikken i i'et", lyder det fra Eva Vedel.

Hun har allerede fået mails fra flere gæster, der roser festivalen til skyerne.

"Der er flere, der har skrevet til mig, at de allerede glæder sig til næste år", siger hun.

Flere unge

En opgørelse fra sidste år viser, at 60 procent af dem, der deltog i picnicfestivalen, kom fra Furesø, 20 procent fra det øvrige Nordsjælland og 20 procent fra København. Eva Vedel har endnu ikke tallene fra i år, men hun kan allerede nu konstatere, at der var flere unge, der deltog i år i forhold til sidste år.

"Vi er klar til at tage en tur mere til næste år. Vi skal jo vise hele verden alle de dejlige steder og alle de grønne glæder, vi har at byde på her i Furesø", siger hun.

Publiceret: 07. Juni 2016 09:12
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt