Rodein Al-Hadid var sammen med sine tre døtre til aftenåbent på Værløse Bymidte torsdag aften - fordi det giver mulighed for at mødes og hygge med sine venner. Foto: Kristina Pihl
Rodein Al-Hadid var sammen med sine tre døtre til aftenåbent på Værløse Bymidte torsdag aften - fordi det giver mulighed for at mødes og hygge med sine venner. Foto: Kristina Pihl
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Vox pop: "Derfor elsker vi aftenåbent på Bymidten"

Af Kristina Pihl

Furesø Avis spurgte gæsterne ved torsdagens aftenåbent på Værløse Bymidte, hvorfor de kommer til arrangementet - og svarene er hygge

Rodein Al-Hadid var til aftenåbent sammen med sin kone og tre døtre på 8,5 og 2.

Hvorfor har I valgt at komme i aftenåbent:

Vores datter sagde at vi skulle, så det er simpelthen derfor. Så nu er vi er kommet ned for at kigge, og så kan hun mødes med sine venner.

Fik du læst: Festivalarrangører trods svigtende publikum: "Vi er klar igen til næste år"

Hvad har I set indtil videre:

Indtil videre har vi kun fået lidt popcorn og kaffe, og så er børnenen i gang med at prøve de forskellige ting på pladsen.

 

 

Hygger med niecer og nevøer

Tina Jannsen var til aftenåbent med niecer og nevøer 

Hvorfor har du valgt at komme i aftenåbent:

“Jeg synes, det er hyggeligt, og så får man også mødte nogle folk. Jeg er tilflytter, så jeg synes det er en god måde at lære byen lidt at kende på”

Fik du læst: Politiet   om forsvundne Joakim: "Han har ikke givet lyd fra sig"

Hvad har I set indtil videre:

“Vi har været nede og se fidget spinner, og så har børnenen fået autografer af spillerne fra FC Nordjælland. Hvis vejret holder bliver vi måske også til musikken senere. 

Aktiviteter for børnene

Jeffrey Qin er var til aftenåbent sammen med sin kone og to døtre på 5 og 2.

Hvorfor har I valgt at komme til aftenåbent:

Jeg synes, det er meget hyggeligt, og der er mange aktiviteter for børnene. De har også åbent til 22, så vi kan nå at handle lidt. Normalt har butikkerne lukket, når vi har fri fra arbejde, så jeg synes det er rigtig dejligt, at vi kan nå at shoppe lidt. 

Hvad har set indtil videre

Vi har været henne ved hoppeborgen og karrusellen, og så har børnenen få ballondyr, og det har de synes var rigtig sjovt. Jeg synes, det er rigtig godt for børnene, at der er så mange andre børn, som de kan lege med. Det er rigtig hyggeligt.

Publiceret: 05. September 2017 01:12
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere