Dagen inden indbruddet var en engelsktalende mand forbi klinikken, hvor han udviste mistænkelig opførsel. Modelfoto

Dagen inden indbruddet var en engelsktalende mand forbi klinikken, hvor han udviste mistænkelig opførsel. Modelfoto

Indbrud i dyreklinik:

Stjal udstyr for 200.000 kroner

Nordsjællands Politi mistænker en cirka 30-årig mand for at stå bag

Af
Af Kristina Pihl

Mandag mellem kl. 17 og tirsdag kl. 08 var der indbrud i en dyreklinik på Nygårdsvej i Farum. Det oplyser Nordsjællands Politi.
Fik du læst: Skolen kommer ud i virkeligheden
Ved indbruddet blev der blandt andet stjålet en ultralydsscanner til en værdi af 200.000 kroner. Ifølge Nordsjællands Politi har man en mistænkt i sagen. Den mistænkte er en cirka 30-årig mand, der dagen inden indbruddet var forbi klinikken, hvor han opførte sig mistænkeligt.
Fik du læst: Brand i rækkehus: ild i ventilator
“Man formoder, at manden er gerningsmanden bag, da han dagen forinden gik rundt i klinikken og orienterede sig, og det er derfra man har signalementet,” fortæller Nordsjællands Politi onsdag.
Nordsjællands Politi har følgende signalement af den mistænkte: Cirka 30 år, mørk i huden og med kort mørkt hår. Han er almindelig af bygning med en bule/udposning på halsen. Han var iført mørkt tøj, og så talte han engelsk.

Publiceret 20 December 2017 00:00

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt