Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Mens familien sov: Listetyv var rundt i hele huset

Af
Jens Berg Thomsen

Politiets døgnrapporter fra weekenden kan fortælle om tre indbrud i Værløse.

Mellem søndag klokken 1.00 og frem til klokken otte har der været en listetyv på spil i en villa på Klosterbakken. Politiet fortæller, at der har været "færden i det meste af huset", mens familien lå og sov. Der er ikke umiddelbart stjålet noget, lyder det.

Det er der på Bregnevej, hvor der er brudt et vindue op med formentlig et koben. Her er der stjålet sølvtøj og smykker, men der er ikke overblik over, om der er stjålet andet.

Mellem midnat den 22. august og den 24. august klokken 20.27 har der været endnu et indbrud på Bregnevej. Også her er et vindue brudt op, og der er stjålet to cykler. Politiet har ikke noteret på døgnrapporten hvilket mærke, cyklerne havde.

Publiceret 27 August 2018 15:13

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt