To gange har der været indbrud i biler under Farum Midtpunkt i løbet af weekenden. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

To gange har der været indbrud i biler under Farum Midtpunkt i løbet af weekenden. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Ude med snøren: Tyv stjal fiskeudstyr ved bilindbrud

Dobbelt bilindbrud i Farum Midtpunkt

Af
Jens Berg Thomsen

En knust siderude i en Peugeot parkeret i Farum Midtpunkt har givet en ukendt gerningsmand adgang til fiskeudstyr. På døgnrapporten fortæller Nordsjællands Politi, at bilen var parkeret under Nygårdterrasserne, og at tyveriet er sket på et tidspunkt mellem lørdag klokken 17 og søndag formiddag 11.15.

Der er tale om tyveri af fire fiskehjul, to fiskestænger og en værktøjskasse fra bilen, skriver politiet, der ikke oplyser en værdi af tyvekosterne.

Fra en anden bil, også parkeret i Nygårdterrasserne, er der mellem lørdag klokken 15.15 og søndag klokken 13.10 stjålet et navigationsanlæg. Der er tale om en Opel Zafira, oplyser politiet. Også her har tyvene knust en siderude for at komme ind i bilen.

Publiceret 04 February 2019 11:36

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt