Helikopteren i luften over Farum Midtpunkt. Læserfoto: Ania Dzedzyk-Pawłowska

Helikopteren i luften over Farum Midtpunkt. Læserfoto: Ania Dzedzyk-Pawłowska

Drama på en fredag: 84-årig mand heldigvis fundet i god behold

Hunde, helikopter, politi og borgere ledte efter forsundet mand, der var ude af stand til at tage vare på sig selv

Af
Jens Berg Thomsen

En større eftersøgning gik i gang fredag aften, da en 84-årig mand var forsvundet fra Paltholmterrasserne i Farum Midtpunkt.

Politiet meldte ud på Twitter, at manden var ude af stand til at tage vare på sig selv. Det fik flere borgere til at gå ud og lede, samtidig med at politiet søgte med hunde, og en helikopter kredsede over Farum Midtpunkt for at lede efter manden.

Klokken 20.57 kunne politiet heldigvis melde over Twitter, at manden var fundet i god behold.

Ifølge en kommentar på Furesø Avis' Facebookside var den 84-årige fundet, mens han var ved at ryge sig en cigaret på stationstorvet ved Farum Station.

Publiceret 16 March 2019 11:01

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt