Nordsjællands Politi skal nu undersøge bilen og dens indhold for spor, fremgår det af politiets døgnrapport.

Nordsjællands Politi skal nu undersøge bilen og dens indhold for spor, fremgår det af politiets døgnrapport.

Cyklister fik cykeltyv til at stikke af

Tyven slog til nær Bryggeri Skovlyst

Det blev dramatisk, da en cyklist sammen med en kammerat mandag holdt pause på Bryggeri Skovlyst ved Værløse.

Klokken 18.55 anmeldte cyklisten, at hans cykel parkeret nær bryggeriet kort forinden var ved at blive stjålet, imens han sad indenfor med en kammerat og fik fyldt væske i depoterne efter endt cykeltur, oplyser Nordsjællands Politi.

De to mænd opdagede fra deres plads, at en fremmed mand stjal anmelderens cykel og lagde den ind i en tysk indregistreret stationcar. Mændene løb derfor over mod bilen, hvilket fik den fremmede mand til at stikke af til fods.

I bilen lå foruden anmelderens cykel også en anden cykel, der muligvis ligeledes er stjålet.

Den fremmede mand beskrives som: Mand, cirka 35 år, cirka 185 cm. høj, kraftig af bygning med halvlangt mørkebrunt hår. Han var iført en gråblå trøje med lange ærmer.

Nordsjællands Politi skal nu undersøge bilen og dens indhold for spor, fremgår det af politiets døgnrapport.

mik.

Publiceret 14 May 2019 13:59

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl