To unge mænd truede torsdag en 25-årig kvindelig ekspedient med tæsk. Arkivfoto

To unge mænd truede torsdag en 25-årig kvindelig ekspedient med tæsk. Arkivfoto

Unge mænd truede ekspedient med tæsk

To ukendte gerningsmænd gik torsdag morgen klokken 07.05 ind i forretningen hos Q8 på Frederiksborgvej, hvor de spurgte efter nogle vodka.

Herefter gik de hen til køledisken, hvor de forsynede sig med energidrikke, som de tilsyneladende ikke har planer om at betale for.

Da ekspedienten, en 25-årig kvinde, forsøgte at forhindre tyveriet, blev hun truet med tæsk, skriver Nordsjællands Politi i sin elektroniske døgnrapport.

I forbindelse med efterforskningen af sagen, har politiet sikret overvågningsbilleder og har altså nogle gode spor at gå efter.

mw

Publiceret 12 July 2019 11:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl