En 22-årig mand blev onsdag aften stukket i låret med en hobbykniv, da han nægtede at give sin pung til to mænd, der passede ham op. Arkivfoto

En 22-årig mand blev onsdag aften stukket i låret med en hobbykniv, da han nægtede at give sin pung til to mænd, der passede ham op. Arkivfoto

Groft overfald: 22-årig blev snittet i låret, slået i hovedet og fik stjålet sin pung

En 22-årig mand blev onsdag aften kort før klokken 21.30 overfaldet på Frederiksborgvej i Farum af to mænd

Nordsjællands Politi fik onsdag aften klokken 21.46 en anmeldelse om, at en 22-årig mand fra Farum klokken 21.25 var blevet antastet af to mænd på Frederiksborgvej. Mændene bad den 22-årige om at give dem hans pung.

Da den 22-årige nægtede at give de to mænd sin pung, blev han ifølge politiets elektroniske døgnrapport slået i baghovedet, hvorefter den ene af mændene tog den unge mands pung op af hans jakkelomme, tømte den for penge og smed den tilbage i hovedet på den 22- årige.

Den anden mand trak derpå en hobbykniv, som han stak den 22-årige i højre lår med, inden de forsvandt fra stedet. Heldigvis forhindrede den 22-åriges bukser, at der skete større skade på låret, og kniven efterlod således alene et snitsår.

Den ene af de to mænd havde skæg, og begge bar handsker, oplyses det i døgnrapporten.

hhs

Publiceret 01 August 2019 15:37

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl