En ældre kvinde fik tirsdag eftermiddag stjalet sin pung fra sin taske på rollatoren, da hun ventede på en Falck-transport. Modelfoto

En ældre kvinde fik tirsdag eftermiddag stjalet sin pung fra sin taske på rollatoren, da hun ventede på en Falck-transport. Modelfoto Robert Kneschke - stock.adobe.com

82-årig kvinde narret af mand i varevogn

En 82-årig kvinde blev tirsdag eftermiddag omkring klokekn 14.40 udsat for tricktyveri, da hun på parkeringspladsen ved Hestetangsvej ventede på en Falck-transport. Det skriver Nordsjællands Politi i den elektroniske døgnrapport.

En hvid varebil stoppede ved kvinden og chaufføren, en mand, steg ud og fortalte hende, at hun skulle med ham.

"Han hjalp hende derpå ind i bilen, men i samme øjeblik kom Falck-transporten til stedet, og manden skyndte sig at sige til kvinden, at det var den anden bil, hun skulle med i stedet. Den 82-årige opdagede efterfølgende, at hendes pung indeholdende kontanter og diverse kort, som havde ligget i hendes taske i en rollator, var væk", står der i døgnrapporten.

Den ældre kvinde har givet et signalement af manden i den hvide varebil, han beskrives som dansk af udseende, 30-50 år, 170-175 cm, kraftig af bygning og hvid i huden. Talte dansk.

hhs

Publiceret 28 August 2019 11:25