En 29-årig mand er kørt på Rigshospitalets Traumecenter efter alvorlig arbejdsulykke i Farum. Foto: Louise Mørch Vilster

En 29-årig mand er kørt på Rigshospitalets Traumecenter efter alvorlig arbejdsulykke i Farum. Foto: Louise Mørch Vilster

Lige nu: Alvorlig arbejdsulykke i Farum

Af
Jens Berg Thomsen

En 29-årig mand fra Græsted er kørt til Rigshospitalets Traumecenter efter en alvorlig arbejdsulykke her til morgen i Farum.

Nordsjællands Politi fortæller til Furesø Avis, at manden fik et betonelement i hovedet. Mandens pårørende er underrettet om ulykken, fortæller politiet, og sagen er overgået til Arbejdstilsynet.

Ulykken skete ved noget byggeri på Garnisonsvej i Farum. Politiet fik anmeldelsen om ulykken klokken 8.45.

Publiceret 14 October 2019 11:05

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl