Arkivfoto

Arkivfoto

To biler ramte sammen i kryds

112 Tirsdag aften kolliderede to biler i krydset ved Frederiksborgvej/Slangerupvej i Farum. Det skriver Nordsjællands Politi i deres døgnrapport. Uheldet skete kl.18.11, da en 55-årig kvindelig bilist kørte frem for rødt og kolliderede med en anden bil, der var ført af en 39-årig kvinde fra Jyllinge.

Der skete betydelig materiel skade ved sammenstødet, men ingen af de to kvinder havde behov for at køre med de tilsendte ambulancer. Den 55-årige kvinde er nu sigtet efter færdselslovens bestemmelser. LMV

Publiceret 16 October 2019 14:23

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl