Arkivfoto: Peter Mailand

Arkivfoto: Peter Mailand

Uheldig tyv brød ind i Fakta

112 Fakta på Farum Bytorv var natten til tirsdag udsat for indbrud. Det lykkedes for en eller flere ukendte gerningsmænd at bryde hoveddøren op, og det blev derefter forsøgt at åbne kasserne. Det lykkedes til gengæld ikke, og der er derfor ikke stjålet noget fra butikken. Indbruddet blev anmeldt kl.2.17. Det skriver Nordsjællands Politi i sin døgnrapport. LMV

Publiceret 17 October 2019 06:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl