Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Tricktyv måtte gå tomhændet hjem

Af
Jens Berg Thomsen

forsøg En beboer i en lejlighed på Ryetvej fik forpurret et forsøg på tricktyveri onsdag eftermiddag omkring klokken 14.30. På politiets døgnrapport står der, at en kvinde ringede på døren og sagde, at hun var fra hjemmeplejen. Det fik beboeren til at bede om at se noget identifikation, men det havde kvinden ikke, og det fik beboeren i lejligheden til at lukke døren.

Politiet har frigivet følgende signalement af kvinden: Ikke etnisk dansker af udseende, 30-40 år, 150-160 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk med accent, Iført: Mørkeblå frakke og sorte sko."

Publiceret 18 October 2019 00:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl