Arkivfoto

Arkivfoto

Farum ramt af fire indbrud

112 Fire villaer i Farum har fra 17. oktober til 20. oktober haft indbrud eller forsøg på indbrud. I en villa på Fuglevænget kom gerningsmanden ind ved at afliste en rude, men der er intet overblik over de stjålne genstande. Det skete mellem lørdag kl. 18.00 til søndag kl.5.20.

På Anekæret i Farum var der indbrud fra kl.23.30 lørdag til søndag kl. 8.45, mens der i Brudedalen var udbudne gæster mellem kl.10 lørdag 19. oktober til kl.10 dagen efter. Det fjerde sted endte kun med forsøg på indbrud. Det var på Furesøvej kl. 2 natten til torsdag. I de fire sager, er der intet signalement af gerningsmanden eller af køretøjer. Det skriver Nordsjællands Politi i sin døgnrapport. LMV

Publiceret 21 October 2019 16:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl