Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Ballade på cykelsti: Kvinde truede mand med dolk

Af
Jens Berg Thomsen

112 En 48-årig mand fra Farum blev onsdag eftermiddag truet med en dolk af en ældre kvinde, fortæller døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. De to var begge på cykel på Frederikssundsvej i Frederikssund. Hvad der førte til kontroversen mellem de to, står ikke i døngrapporten.

Kvinden beskrives som 50 år eller ældre. Hun var ifølge politiet lille men almindelig af bygning og iført sorte cykelbukser og sort cykelhjelm med en hue inden under. Kvinden kørte på en sort damecykel.

Publiceret 24 October 2019 11:21

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl