Modelfoto: Adobe Stock

Modelfoto: Adobe Stock Yulia - stock.adobe.com

Tyv bankede på døren

Flygtede, da han opdagede beboer

Af
Jens Berg Thomsen

indbrud En indbrudstyv gjorde sig torsdag morgen den ulejlighed at banke på døren, inden han brød ind i et hus på Stationsvej i Farum. Det skriver politiet på døgnrapporten.

Da tyven opdagede, at der var en beboer hjemme i huset, stak han dog af, og det er ikke lykkedes endnu at finde ud af, om tyven tog noget med sig fra huset.

Episoden skete torsdag morgen klokken 8.15. Døgnrapporten nævner ikke noget om et signalement på manden.

Publiceret 25 October 2019 17:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl