Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Mand onanerede i bil

politi Politiets døgnrapport kan fortælle om en dårlig oplevelse for en 35-årig kvinde, der søndag eftermiddag var ude at gå med sine to sønner på Garnisonsvej i Farum.

Ved en vendeplads, står der i døgnrapporten, sad en mand i en sandfarvet stationcar og onanerede. Politiets signalement af manden er 55-65 år, spinkel af bygning og hvid i huden. Han havde mellemlangt gråt hår og gråt fuldskæg og beskrives af politiet som værende "dansk" af udseende.

jbt

Publiceret 28 October 2019 17:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl