Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

Bilister i nødsporet: Solouheld i morgentrafikken gav lang kø på Hillerødmotorvejen

Uheld på Fiskebækbroen ved Farum spredte kø mod nord

Af
Jens Berg Thomsen

Et trafikuheld krydret med dette efterårs første nattefrost var formentlig skyld i en større kø tirsdag morgen på Hillerødmotorvejen og forlængelsen.

Nordsjællands Politi fortæller, at der klokken 5.05 var en bilist, der kørte galt på Fiskebækbroen mellem Farum og Værløse. Uheldet var uden personskade, lyder det fra politiets presseafdeling, men personbilen endte efter uheldet med at stå i den ene kørebane på broen. Vejen var farbar, men det gav en del kø op mod nord. Mediet LocalEyes har fotograferet bilister ved Allerød, der kørte ude i nødsporet.

Nordsjællands Politi har ingen oplysninger om bilistens køn eller alder.

Se flere fotos og videoer på localeyes.dk.

Publiceret 29 October 2019 11:46

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl