Arkivfoto

Arkivfoto

Bilist mistede herredømmet på motorvej

112 En mandlig bilist mistede mandag aften herredømmet over sin bil på Hillerødmotorvejen. Det skete på afkørselsrampen, hvor manden kørte ind i en færdselstavle samt et træ i vejsiden. Det skriver Nordsjællands Politi i sin døgnrapport. Ulykken skete klokken 21.11, og der blev efterfølgende sat tavlevogne op for at dirigere trafikken, indtil der var ryddet op. Der er ingen oplysninger om personskade af føreren. lmv

Publiceret 05 November 2019 11:30

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl