Modelfoto

Modelfoto

Mand tog af kassen og slap væk

112 En mand var torsdag fræk nok til at tage penge fra kassen i Irma på Farum Bytorv, inden han løb fra stedet i retning mod Fakta. Det skete kl. 18.36. Selvom en patrulje blev sendt til stedet, lykkedes det manden at slippe væk. Han beskrives som omkring 30 år, muligvis skaldet eller iført lys kasket og iklædt sort og hvidt tøj. Det oplyser Nordsjællands Politi. lmv

Publiceret 08 November 2019 14:30

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl