Temafoto:

Temafoto:

Farum og Værløse ramt af tre indbrud

112 Farum og Værløse var torsdag den 7. november ramt af tre indbrud. To af dem skete i Farum på Kærvej og i Bybækpark. I begge tilfælde havde tyven brudt et vindue op for at komme ind. På Kærvej skete indbruddet mellem kl. 13.45-19.05, og her blev der stjålet cykler.

I Bybækpark skete indbruddet mellem kl. 7.50-23.45 og det ikke opgjort, hvad der er stjålet. Det tredje indbrud skete på Skolekrogen i Værløse, også ved at bryde et vindue op, og der er blandt andet stjålet smykker. På Skolekrogen skete indbruddet mellem kl. 19.30-22.20. Det oplyser Nordsjællands Politi. lmv

Publiceret 09 November 2019 03:30

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl