Der bliver arbejdet på højtryk i lokalerne på Hovedgaden, så de står klar til åbningen på lørdag. Foto: Kristina Pihl

Der bliver arbejdet på højtryk i lokalerne på Hovedgaden, så de står klar til åbningen på lørdag. Foto: Kristina Pihl

Bente Knap slår dørene op til ny butik

En ny tøjforretning åbner snart på Farum Hovedgade

Af
Af Kristina Pihl

De nu tomme lokaler på Farum Hovedgade 79 vil snart blive fyldt op med tøj i alverdens størrelser og farver.

Bente Knap, som de sidste seks år har drevet Knap Design fra garagen ved familiens hus, har nemlig valgt at åbne ny butik i Folkekirkens Nødhjælps tidligere lokaler på Hovedgaden. Lørdag inviterer hun derfor alle interesserede til åbningsfest fra kl. 11, når butikken slår dørene op. Der vil være champagne til de fremmødte, og hver eneste time vil der blive trukket lod om præmier blandt gæsterne.

Bente Knap er glad for, at hun kan åbne ny butik tæt på Akacietorvet.

Fik du læst: Teater Syvstjernen er klar igen: Premiere på fredag

“Jeg ser frem til at byde kunderne velkommen. Jeg var træt af, at folk sagde, de ikke vidste, hvem jeg var, fordi vores butik lå gemt væk. Jeg synes derfor, det er en perfekt måde at blive mere synlig på,” fortæller hun.

Ny forretningsmodel

Når Bente Knap lørdag slår dørene op til sin nye butik, bliver det startskuddet på en ny forretningsmodel. Tidligere har hun kørt hele sin forretning fra privatadressen, men nu vil hendes tøjforretning fremover blive delt op i to. Fra de nye lokaler på Farum Hovedgade vil Bente Knap sælge kendte tøjmærker, som hun selv har udvalgt, og kunderne vil også kunne købe noget fra hendes egne kollektioner.

Fra hjemadressen vil hun fortsat sælge skræddersyet tøj, som er unikt for den enkelte kunde.

 Fik du læst: Nu sker der: Hangar 3 bliver til fælleshus

“I den nye butik vil der være tøj til både unge og kvinder over 50 år, og der vil også være tøj i alle størrelser. Jeg vil fortsætte med at lave unikt tøj fra min nuværende butik i garagen, fordi der er et marked for det,” siger Bente Knap.

null

Publiceret 14 March 2018 00:00