Borgmester Ole Bondo og formanden for bofællesskabet mageløse, Janni Rose Christensen da første spadestik var vel overstået. Foto: Frank Ebskamp.

Borgmester Ole Bondo og formanden for bofællesskabet mageløse, Janni Rose Christensen da første spadestik var vel overstået. Foto: Frank Ebskamp.

Mageløse tog 35 første spadestik

Hver medbragte egen spade, da bofællesskabet ’Mageløse’ i søndags i høj sol holdt første spadestik på bebyggelsen

Formanden for Bofællesskabet Mageløse, Janni Rose Christensen, tog imod, da borgmester Ole Bondo (A) søndag kom forbi for at være med til at tage første spadestik på et af de første nybyggerier på den gamle Flyvestation Værløse.

Læs også: Nu sker det: Hangar 3 bliver til fælleshus

Ca. 35 spader var i brug, da beboerne i det kommende bofællesskab tog hul på byggeprocessen. Ole Bondo håndterede den ene.

Da den officielle del af programmet var ovre, fik borgmesteren afprøvet entreprenørens store gravko, og efterfølgende blev der serveret ristede pølser.

Fik du læst: Indbrud og groft hærværk i det tidligere Ungehuset i Farum 

Inden for den næste måneds tid vil byggemodningsentreprenør Gundsø lave vej og kloak. Lige derefter begynder husentreprenøren, Danhaus, at støbe fundamenter, og i oktober/november skal de første huse efter planen stå klar.

Publiceret 11 April 2018 10:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl